luni, 13 februarie 2012

Orsova - cod portocaliu


Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori abundente, valabilă în intervalul 12 februarie ora 18:00 – 14 februarie ora 14:00, pentru judeţele din jumătatea de sud a ţării.
In Orsova s-a depus, in prima noapte de cod portocaliu, un strat de aproximativ 30 cm peste zapada deja existenta. Cred ca s-a ajuns la un nivel de aprox. 60-70 cm de zapada.

12 comentarii:

 1. My goodness....so much snow.

  Your pictures are again wonderful.

  Greetings, joop

  RăspundețiȘtergere
 2. Ca prin tot sudul tarii, super zapada cum nu am mai vazut. Sa o tina asa :)) cine stie cand mai vedem astfel de nameti.
  Sa ai o zi minunata!

  RăspundețiȘtergere
 3. ¡¡¡Madre mia!!! digo yo de mi localidad que hay nieve,eso es una buena nevada y "todo lo demás son tonterias" un abrazo desde Reinosa Claudia.

  RăspundețiȘtergere
 4. Este ceea ce eu numesc: o mulţime de zăpadă!
  Acesta va fi o zi de Valentine White! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. wow, cuanta nieve!!! Un bonito reportaje mosntrandonos el poder de la madre naturaleza, felicitaciones, muchos saludos, cuidate mucho.

  RăspundețiȘtergere
 6. Preciosas y lindas imagenes tipicas del invierno.
  SAludos y abrazos.

  RăspundețiȘtergere
 7. Impresionante nevada, unas fotos preciosas en este magnífico reportaje, crudo invierno amiga Claudia, recibe un gran y cariñoso abrazo

  RăspundețiȘtergere
 8. It is at the snow. Excellent photography, congratulations

  RăspundețiȘtergere

***

Fotografia - arta exprimarii vizuale - comunica, poate mai mult decat cuvintele, impresii, stari, emotii despre o pasiune, un subiect,... si inregistreaza mai multe detalii decat o poate face mintea.