luni, 13 februarie 2012

Orsova - cod portocaliu


Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori abundente, valabilă în intervalul 12 februarie ora 18:00 – 14 februarie ora 14:00, pentru judeţele din jumătatea de sud a ţării.
In Orsova s-a depus, in prima noapte de cod portocaliu, un strat de aproximativ 30 cm peste zapada deja existenta. Cred ca s-a ajuns la un nivel de aprox. 60-70 cm de zapada.

12 comentarii:

  1. My goodness....so much snow.

    Your pictures are again wonderful.

    Greetings, joop

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca prin tot sudul tarii, super zapada cum nu am mai vazut. Sa o tina asa :)) cine stie cand mai vedem astfel de nameti.
    Sa ai o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. ¡¡¡Madre mia!!! digo yo de mi localidad que hay nieve,eso es una buena nevada y "todo lo demás son tonterias" un abrazo desde Reinosa Claudia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este ceea ce eu numesc: o mulţime de zăpadă!
    Acesta va fi o zi de Valentine White! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. wow, cuanta nieve!!! Un bonito reportaje mosntrandonos el poder de la madre naturaleza, felicitaciones, muchos saludos, cuidate mucho.

    RăspundețiȘtergere
  6. Preciosas y lindas imagenes tipicas del invierno.
    SAludos y abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Impresionante nevada, unas fotos preciosas en este magnífico reportaje, crudo invierno amiga Claudia, recibe un gran y cariñoso abrazo

    RăspundețiȘtergere
  8. It is at the snow. Excellent photography, congratulations

    RăspundețiȘtergere

***

Fotografia - arta exprimarii vizuale - comunica, poate mai mult decat cuvintele, impresii, stari, emotii despre o pasiune, un subiect,... si inregistreaza mai multe detalii decat o poate face mintea.